Greita paieška
Receptai
Draugai
Zrazai su trimis įdarais
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Mėsa:
- Kiaulienos faršas , 0,5 kilogramo
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Pirmajam įdarui:
- Slyvos , 1 sauja
- Morkos , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
- Graikiniai riešutai , 1 saujelė
Antrajam įdarui:
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Morkos , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
Trečiajam įdarui:
- Sūris , 150 gramų
- Česnakai , 1 skiltelė
- Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Ruošiame faršą: malta kiauliena, kiaušinis,truputis miltų, prieskoniai gerai išmaišomi. Darome zrazus su vienu iš įdarų.
Pirmas įdaras: rūkytos slyvos, virta morka, svogūnas, kapoti graikiški riešutai sumaišomi.
Antras įdaras: virti kiaušiniai, virta morka, kepinti svogūnai sumaišomi.
Trečias įdaras: tarkuotas sūris, kapotas česnakas, virtas kiaušinis sumaišomi.
Padarytus zrazus apvoliojame miltuose ir dedame į skardą.
Prie zrazų labai tinka bulvių košė su daržovėmis (bulvės, žirneliai, kubeliais smulkintos virtos morkos, sviestas, truputis pieno, druska). Žirnelius ir morkas dedame pabaigoje, kai košė būna sugrūsta, kad nesumaigytume daržovių. Skanaus.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!