Greita paieška
Receptai
Draugai

Zrazai su žuvies kepenėlių įdaru ir mėsa

Zrazai su žuvies kepenėlių įdaru ir mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Menkės kepenys, konservuotos , 100 gramų
  • Manų kruopos , 0,5 stiklinės
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Mėsa, smulkinta, virta , 400 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Moliūgas, tarkuotas , 1 riekė
  • Aliejus
  • Džiūvėsėliai
  • Druska, Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirinkite pieną, lėtai berkite manų kruopas, sudėkite tarkuotą moliūgą ir ,maišydami, virkite ant mažos ugnies.

  2. Manų košę atvėsinkite ir supilkite plaktus kiaušinius. Gerai išmaišykite.

  3. Virtą mėsą sumaišykite, pagardinkite druska bei pipirais.

  4. Iš manų masės formuokite paplotį,vidurį įspauskite ir į jį dėkite mėsos ir žuvies masę, suformuokite kotletą. Apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite karštame aliejuje.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Marija
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Šventiška žąsies krūtinelė Karšti sumuštiniai su sūriu Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!