Greita paieška
Receptai
Draugai

Zrazai-tradicija ant mūsų šeimos velykinio stalo

Zrazai-tradicija ant mūsų šeimos velykinio stalo
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pomidorų padažas , 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Duona , 1 riekė
Įdarui:
  • Lašiniai , 200 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Duona , 1 riekė
Mėsai:
  • Kiaulienos karbonadas , 1 kilogramas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušame, kad taptų plonas ir didelis gabaliukas. Taip visus griežinėlius padarome ir pabarstome mėsos prieskoniais, druska bei pipirais.

  2. Gaminame įdarą: lašinukus (galima ir virtus, bet geriau žalius) ir svogūnus susipjaustome kubeliais, sutrupiname juodos duonos 1 riekę ir viską pakepiname aliejuje. Riebalus nupilame.

  3. Šio įdaro dedame ant išmuštų mėsos gabaliukų, susukame, kad nepasileistų ir susmaigstome mediniais pagaliukais.

  4. Apkepame įdarytus mėsos gabaliukus ir dedame į verdantį maždaug 1 litrą vandens. Verdame apie 15 minučių, tuomet pilame pomidorų padažą, grietinę ir likusios duonos trupinius ir vegetuos prieskonius. Viską troškiname dar apie 15 minučių.

  5. Patiekiame su bulvėmis ar bulvių koše. Ypatingai tinka marinuoti agurkėliai ar kopūstai. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant į vandenį įmesite svogūno galvutę arba kelias skilteles česnako.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Šašlykas orkaitėje Kiaulienos nugarinė su sūriu Medaus, šokolado ir bananų pyragas Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!