Greita paieška
Receptai
Draugai
Zuikienos muštiniai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Zuikiena , 1 kilogramas
- Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
- Pipirai
- Druska
- Svogūnas , 2 vienetai
- Grietinė , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Marinuotą zuikieną sukapoti arba sumalti, suskirstyti maždaug 80 g porcijomis, peiliu pakapojant, daryti apvalius 1 cm storio muštinius, juos pabarstyti druska, pipirais ir iš abiejų pusių pakepinti gerai įkaitintuose riebaluose.
Po to dėti į puodą, pabarstyti pakepintais svogūnais, palaistyti grietine ir uždengus 15 – 20 minučių troškinti orkaitėje. Patiekti su troškintais burokėliais ir keptomis bulvėmis.
Receptą atsiuntė Jolita
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!