Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuveliokų margutis su daržovėmis

Žuveliokų margutis su daržovėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jūros lydeka , 200 gramų
  • Menkė , 300 gramų
  • Ešerys , 200 gramų
  • Saliero stiebas , 0,5 gabalo
  • Saldžioji paprika , 0,5 vieneto
  • Morka , 1 vienetas
  • Žirneliai , 100 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Lauro lapeliai , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Batonas , 1 riekė
  • Krakmolas , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 50 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvis išdarinėti ir iš jų išimti mėsą.

  2. Ją sumalti su batonu kelis kartus.

  3. Aliejuje pakepinti svogūną kartu su smulkinta paprika ir gabaliuku saliero. Suversti į žuvies masę.

  4. Suberti krakmolą, įplakti kiaušinį, suberti druską, penkių rūšių pipirų mišinį ir prieskonius. Išmaišyti.

  5. Sudėti kubeliais pjaustytas virtas morkas, žalias petražoles, atšildytus žirnelius. Lengvais išmaišyti.

  6. Kepti formoje, arba suteikus tam tikrą formą, folijoje apie 30 min.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Virtos “gėlytės” Kugelis su cukinija Dešrelės su bulvėmis Marinuotos šparaginės pupelės Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!