Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuveliokų margutis su daržovėmis

Žuveliokų margutis su daržovėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jūros lydeka , 200 gramų
  • Menkė , 300 gramų
  • Ešerys , 200 gramų
  • Saliero stiebas , 0,5 gabalo
  • Saldžioji paprika , 0,5 vieneto
  • Morka , 1 vienetas
  • Žirneliai , 100 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Lauro lapeliai , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Batonas , 1 riekė
  • Krakmolas , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 50 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvis išdarinėti ir iš jų išimti mėsą.

  2. Ją sumalti su batonu kelis kartus.

  3. Aliejuje pakepinti svogūną kartu su smulkinta paprika ir gabaliuku saliero. Suversti į žuvies masę.

  4. Suberti krakmolą, įplakti kiaušinį, suberti druską, penkių rūšių pipirų mišinį ir prieskonius. Išmaišyti.

  5. Sudėti kubeliais pjaustytas virtas morkas, žalias petražoles, atšildytus žirnelius. Lengvais išmaišyti.

  6. Kepti formoje, arba suteikus tam tikrą formą, folijoje apie 30 min.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas orkaitėje Salotos su lašiša Dešrelės su bulvėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės Mėsos troškinys su daržovėmis Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!