Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvienė iš upėtakio

Žuvienė iš upėtakio
Žuvienė iš upėtakio
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Žuvies galva , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 galva
  • Prieskoniai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Raugintas agurkas , 2 vienetai
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Ryžiai , 100 gramų
  • Vanduo , 2 litrai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą pilame vandenį, dedame žuvies galvą, beriame prieskonius ir užkaičiame virti.

  2. Susipjaustome visas daržoves - bulves nedideliais kubeliais, agurkus - taip pat, svogūną - smulkiai, morką - griežinėliais.

  3. Viską sudedame į puodą, įberiame saujelę ryžių. Kai visos daržovės suminkštėja - sriuba išvirusi. Skanu su sviestu, grietine.

Receptą atsiuntė Asta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės Pievagrybių padažas Žemaičių blynai su faršu Trešnių trauktinė Nekeptas maskarponės sūrio tortas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!