Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvienė iš upėtakio

Žuvienė iš upėtakio
Žuvienė iš upėtakio
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Žuvies galva , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 galva
  • Prieskoniai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Raugintas agurkas , 2 vienetai
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Ryžiai , 100 gramų
  • Vanduo , 2 litrai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą pilame vandenį, dedame žuvies galvą, beriame prieskonius ir užkaičiame virti.

  2. Susipjaustome visas daržoves - bulves nedideliais kubeliais, agurkus - taip pat, svogūną - smulkiai, morką - griežinėliais.

  3. Viską sudedame į puodą, įberiame saujelę ryžių. Kai visos daržovės suminkštėja - sriuba išvirusi. Skanu su sviestu, grietine.

Receptą atsiuntė Asta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Grybų padažas Burokėlių salotos Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!