Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvienė su alyvuogėmis

Žuvienė su alyvuogėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lašiša , 1,2 kilogramo
  • Morkos , 150 gramų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Pipirai , 5 vienetai
  • Aliejus , 40 mililitrų
  • Pomidorai , 500 gramų
  • Kaparėliai , 40 gramų
  • Jūros druska , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Citrina , 1 vienetas
  • Alyvuogės , 100 gramų
  • Petražolės , 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašiša išdarinėjama, oda ir kaulai sudedame į 3 litrus vandens ir verdama kartu su pipirais, lauro lapais.

  2. Likusi lašišos dalis supjaustoma gabaliukais.

  3. Nuvirtą lašišos oda bei kaulus perkošiame, mums reikės tik sultinio.

  4. Svogūnas susmulkinamas ir pakepinamas, taip pat pakepinami pomidorai, morkos ir kaparėliai.

  5. Daržovės ir lašišos gabaliukai sudedami į sultinį. Verdama 20 minučių.

  6. Virimo pabaigoje sudedame alyvuoges ir verdame dar 5 minutes.

  7. Tiekiame su citrinos griežinėliu bei krapais.

Receptą atsiuntė Siga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karšti sumuštiniai su sūriu Virtos “gėlytės” Nugarinės šašlykas Troškintos kiaulienos kepenėlės Dešrelės su bulvėmis Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!