Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvienė su alyvuogėmis

Žuvienė su alyvuogėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lašiša , 1,2 kilogramo
  • Morkos , 150 gramų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Pipirai , 5 vienetai
  • Aliejus , 40 mililitrų
  • Pomidorai , 500 gramų
  • Kaparėliai , 40 gramų
  • Jūros druska , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Citrina , 1 vienetas
  • Alyvuogės , 100 gramų
  • Petražolės , 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašiša išdarinėjama, oda ir kaulai sudedame į 3 litrus vandens ir verdama kartu su pipirais, lauro lapais.

  2. Likusi lašišos dalis supjaustoma gabaliukais.

  3. Nuvirtą lašišos oda bei kaulus perkošiame, mums reikės tik sultinio.

  4. Svogūnas susmulkinamas ir pakepinamas, taip pat pakepinami pomidorai, morkos ir kaparėliai.

  5. Daržovės ir lašišos gabaliukai sudedami į sultinį. Verdama 20 minučių.

  6. Virimo pabaigoje sudedame alyvuoges ir verdame dar 5 minutes.

  7. Tiekiame su citrinos griežinėliu bei krapais.

Receptą atsiuntė Siga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos Maltos vištienos Kijevo kotletai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!