Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies apkepas su pievagrybiais

Žuvies apkepas su pievagrybiais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 600 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Vynas, baltas, sausas , 250 mililitrų
  • Pievagrybiai , 250 gramų
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 250 mililitrų
  • Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 4 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, smulkintos , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė nusausinkite ir supjaustykite į 4 dalis. Svogūną ir morką nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir patroškinkite su 2 šaukštais sviesto, kol suminkštės.Supilkite baltąjį vyną ir užvirinkite.

  2. Žuvį sudėkite į karščiui atsparų indą, užpilkite vyno padažu ir patroškinkite orkaitėje. Padažą perkoškite.

  3. Nulupkite pievagrybius ir supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą, suberkite pievagrybius, 2 minutes pakepinkite ir išimkite iš keptuvės. Į perkoštą žuvies padažą suberkite miltus, sukrėskite grietinę, gerai išmaišykite ir 10 minučių pavirkite. Grybus atsargiai sumaišykite su tryniais, sukrėskite į padažą ir pagardinkite prieskoniais. Žuvį apipilkite padažu, apibarstykite tarkuotu sūriu ir apkepkite orkaitėje. Apibarstykite petražolėmis

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!