Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies blyneliai

Žuvies blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 saujelė
Tešlai:
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Bulvės , 2 vienetai
Reikės:
  • Žuvies filė , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti 5-7 cm gabalėliais.

  2. Žuvies gabaliukus įtrinti druska, pipirais, citrinos sultimis ir žalumynais.

  3. Palaikykite žuvį 2-3 valandas šaltai.

  4. Burokine tarka sutarkuoti bulves. Sumaišyti su kiaušiniais, miltais ir majonezu.

  5. Pavolioti žuvies gabaliukus tešloje ir kepti keptuvėje, kol abi žuvies blynelio pusės apskrus.

Receptą atsiuntė Gerda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Kepta žuvis marinate Čenakai Kiaulienos nugarinė su sūriu Maltos vištienos Kijevo kotletai Raugintų kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!