Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies blyneliai

Žuvies blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 saujelė
Tešlai:
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Bulvės , 2 vienetai
Reikės:
  • Žuvies filė , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti 5-7 cm gabalėliais.

  2. Žuvies gabaliukus įtrinti druska, pipirais, citrinos sultimis ir žalumynais.

  3. Palaikykite žuvį 2-3 valandas šaltai.

  4. Burokine tarka sutarkuoti bulves. Sumaišyti su kiaušiniais, miltais ir majonezu.

  5. Pavolioti žuvies gabaliukus tešloje ir kepti keptuvėje, kol abi žuvies blynelio pusės apskrus.

Receptą atsiuntė Gerda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Vištienos širdelių guliašas Pekino kopūstų salotos Lašišos suktinukai Burokėlių salotos Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!