Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies blyneliai

Žuvies blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 saujelė
Tešlai:
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Bulvės , 2 vienetai
Reikės:
  • Žuvies filė , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti 5-7 cm gabalėliais.

  2. Žuvies gabaliukus įtrinti druska, pipirais, citrinos sultimis ir žalumynais.

  3. Palaikykite žuvį 2-3 valandas šaltai.

  4. Burokine tarka sutarkuoti bulves. Sumaišyti su kiaušiniais, miltais ir majonezu.

  5. Pavolioti žuvies gabaliukus tešloje ir kepti keptuvėje, kol abi žuvies blynelio pusės apskrus.

Receptą atsiuntė Gerda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei, nukėlę nuo ugnies, kiaušinius iškart panardinsite į šaltą vandenį, jie geriau nusilups ir kiaušinio trynys nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kugelis su cukinija Blyneliai su cukinija Mielinė plonapadės picos tešla Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!