Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies blyneliai

Žuvies blyneliai
Žuvies blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 120 gramų
Blynams:
  • Žuvies filė , 500 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Morkos , 1 vienetas
  • Bulvės , 1 vienetas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Kopūstai , 70 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Žalumynai , 1 pundelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį ir daržoves sumalti mėsmale. Mėsmale sumalti ir svogūną bei česnako skilteles.

  2. Žuvies ir daržovių faršą sumaišyti su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais.

  3. Rankomis suformuoti plonus blynelius, pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės apskrus.

Receptą atsiuntė Guoda
Komentarai1
rasa

daržoves, kaip suprantu reikia pirmiausia isvirt? patingejot issamiau recepta aprasyt, ar kaip?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs keksiukai Dešrelės su bulvėmis Pekino kopūstų salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Kukurūzai su medumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!