Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies blyneliai su žirnių įdaru

Žuvies blyneliai su žirnių įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Žirneliai , 300 gramų
Apvoliojimui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 5 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Aliejus , 20 mililitrų
Blynams:
  • Menkės filė , 500 gramų
  • Balta duona , 100 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Svogūnai , 1 galva
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį sumalti.

  2. Baltą duoną pamirkyti piene ir sutrinti. Sumaišyti su žuvimi.

  3. Į žuvies faršą įmaišyti susmulkintą svogūną, druską ir pipirus.

  4. Sutrinti žirnelius.

  5. Suformuoti blynelius su žirnių įdaru. Pasiėmus žuvies faršo gabalėlį suploti, įdėti šaukštelį žirnių ir užspausti. Suploti, kad gautųsi blyno formos.

  6. Išplakti kiaušinį.

  7. Kiekvieną žuvies blynelį pamirkyti kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinyje.

  8. Į įkaitintą aliejų sudėti blynelius ir apkepti abi puses ( po 2 minutes).

Receptą atsiuntė Rūta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Grybų padažas Salotos su lašiša Virtos “gėlytės” Čenakai Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!