Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies dešrelės

Žuvies dešrelės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šaldyta žuvis , 1 kilogramas
  • Malti džiūvesėliai , 200 gramų
  • Šviežia lašiša , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kiaulienos žarnos , 1 vienetas
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • aliejus kepimui
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą supjaustyti mažais kubeliais, kitą žuvį sumalti mėsmale, pridėti prieskonių, džiūvėsėlių ir porą valandų palikti šaldytuve, kad išbrinktų džiūvėsėliai. Tada įmušti kiaušinius ir masę gerai išminkyti.

  2. Dešrelėms skirtas žarnas išplauti šaltame vandenyje (jos paprastai būna gerai pasūdytos). Su mėsmale į žarnas prikimšti žuvies masės.

  3. Įdaro turi būti ne per daug, nes kepamos dešrelės plėsis. Keptuvėje aliejų sumaišyti su sviestu ir kepti dešreles. Stebėti, kad nesutrūkinėtų, o šiek tiek pakepinus subadyti mediniu dantų krapštuku.

Receptą atsiuntė Kornelija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Maltos vištienos Kijevo kotletai Salotos su lašiša Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žuvies vyniotinis Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!