Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies dešrelės

Žuvies dešrelės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šaldyta žuvis , 1 kilogramas
  • Malti džiūvesėliai , 200 gramų
  • Šviežia lašiša , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kiaulienos žarnos , 1 vienetas
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • aliejus kepimui
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą supjaustyti mažais kubeliais, kitą žuvį sumalti mėsmale, pridėti prieskonių, džiūvėsėlių ir porą valandų palikti šaldytuve, kad išbrinktų džiūvėsėliai. Tada įmušti kiaušinius ir masę gerai išminkyti.

  2. Dešrelėms skirtas žarnas išplauti šaltame vandenyje (jos paprastai būna gerai pasūdytos). Su mėsmale į žarnas prikimšti žuvies masės.

  3. Įdaro turi būti ne per daug, nes kepamos dešrelės plėsis. Keptuvėje aliejų sumaišyti su sviestu ir kepti dešreles. Stebėti, kad nesutrūkinėtų, o šiek tiek pakepinus subadyti mediniu dantų krapštuku.

Receptą atsiuntė Kornelija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Picos padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės Grybų padažas Virtos “gėlytės” Įdaryti makaronų vamzdeliai Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!