Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies dešrelės

Žuvies dešrelės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šaldyta žuvis , 1 kilogramas
  • Malti džiūvesėliai , 200 gramų
  • Šviežia lašiša , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kiaulienos žarnos , 1 vienetas
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • aliejus kepimui
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą supjaustyti mažais kubeliais, kitą žuvį sumalti mėsmale, pridėti prieskonių, džiūvėsėlių ir porą valandų palikti šaldytuve, kad išbrinktų džiūvėsėliai. Tada įmušti kiaušinius ir masę gerai išminkyti.

  2. Dešrelėms skirtas žarnas išplauti šaltame vandenyje (jos paprastai būna gerai pasūdytos). Su mėsmale į žarnas prikimšti žuvies masės.

  3. Įdaro turi būti ne per daug, nes kepamos dešrelės plėsis. Keptuvėje aliejų sumaišyti su sviestu ir kepti dešreles. Stebėti, kad nesutrūkinėtų, o šiek tiek pakepinus subadyti mediniu dantų krapštuku.

Receptą atsiuntė Kornelija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Blyneliai su cukinija Kugelis su cukinija Ispaniškos pomidorų salotos Cukinija žiemai "Donecko" Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!