Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies filė omlete

Žuvies filė omlete
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 500 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Prieskoniai žuviai , 1 žiupsnelis
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauta bei nusausinta žuvimi išklojame skardą.

  2. Žuvį apibarstome žuvies prieskoniais

  3. Svogūnus supjaustome plonais pusžiedžiais ir uždedame ant žuvies, apibarstome druska.

  4. Kiaušinius išplakame su pienu ir majonezu. Užpilame ant žuvies.

  5. Kepame iki 210C įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 min.

  6. Kai omletas sutirštės, uždedame plonai supjaustytus pomidorus.

  7. Juos pabarstome druska ir apibarstome sūriu. Baigiame kepti.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai2
Nora

Labai skanu ir su paprasta zuvies file, as siandien dariau su juros lydekos ir gavosi tikrai gardziai. O dar ir atrodo graziai, tai tinka sventiniams pietums :)

Goda

Manau su lašiša butu labai skanu :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Čenakai Picos padažas Raugintų kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!