Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies garnyras

Žuvies garnyras
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Garnyrui:
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus supjaustome žiedais pabarstome druska ir pakepiname aliejuje.

  2. Galima paskaninti pomidorų padažu. Jei turite paprikos, galima pakepinti kartu.

  3. Tinka su kepta žuvimi.

Receptą atsiuntė Aurėja
Komentarai2
Lina Žebrauskienė

ir su silketaip pat:)

Sandra

turetu but skanu su silke

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės” Picos padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Raugintų kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!