Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies guliašas

Žuvies guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Vanduo , 125 mililitrai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Pomidorų padažas , 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 50 mililitrų
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Žalumynai , 1 saujelė
Garnyrui:
  • Ryžiai , 200 gramų
Reikės:
  • Žuvies filė , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome žuvies filė stambesniais kubeliais. Žuvis gali būti bet kokia, pagal kiekvieno pasirinkimą.

  2. Ištirpiname sviestą keptuvėje. Pakepiname susmulkintą svogūną. Supilame vandenį.

  3. Suberiame žuvies gabalėlius, pabarstome druska, pipirais. Troškiname apie 15-20 minučių. Jei vandens per mažai galima pilti truputį daugiau.

  4. Kai vandens lieka labai mažai, supilame grietinėlę ir pomidorų padažą. Gerai išmaišome ir pakaitiname dar apie 10 minučių.

  5. Suberiame žalumynus, viską gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies.

  6. Gautą žuvies guliašą patiekiame kartu su išvirtais ryžiais. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Zita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuoti žiediniai kopūstai Dešrelės su bulvėmis Pomidoru ir kiaušiniu salotos Naminė pica Paprikų ir pomidorų salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!