Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies kamuoliukai

Žuvies kamuoliukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 700 gramų
  • Džiūvėsėliai , 100 gramų
  • Parmezano sūris , 80 gramų
  • Petražolės
  • Bazilikas
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Druska
  • Pipirai
  • Miltai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinti žuvį, sudėti džiūvėsėlius, sūrį. Suberti petražoles su baziliku, druską, pipirus. Išspausti česnako skiltelę, įmušti kiaušinius. Viską sumaišyti.

  2. Rankas susišlapinti vandeniu ir daryti norimo dydžio rutuliukus. Dėti į keptuvę ir kepti.

Receptą atsiuntė Elena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Taco Sūrio padažas makaronams Ypatingieji kotletai Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!