Žuvies kotletukai
- Virti kiaušiniai , 2 vienetai
- Džiovinti grybai , 100 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
- Žuvies filė , 500 gramų
- Svogūnas , 1 vienetas
- Prieskoniai žuviai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
Žuvies filė sumalti ir sudėti prieskonius 0,5 svogūno, džiūvėsėlius.
Kiaušinius sutarkuokite stambia tarka arba labai smulkiai supjaustykite. Džiovintus grybus išmirkykite, smulkiai supjaustykite ir pakepkite su likusiu nuo faršo svogūnu.
Kai baigs kepti grybai, į juos sudėkite sutarkuotus kiaušinius ir dar pakepinkite porą minučių. Po to iš faršo darykite paplotėlius, o į jų vidų dėkite grybus su kiaušiniu, suformuokite gražius kotletukus.
Apvoliokite juos džiūvėsėliuose, kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose.
Kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus (~10 min.).
- Komentuoti

Mano katinukui laaaabai patiko
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.
Rodyti kitą patarimą