Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies paštetas

Žuvies paštetas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvis , 1 kilogramas
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Sviestas , 200 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Druska
Padažui:
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą padalinti į dvi dalis. Su viena dalimi pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kitą dalį panaudoti kepant žuvį. Kiaušinius nulupti, žuvį atvėsinti ir sumaišyti su svogūnais. Viską permalti mėsmale, įdėti druskos pagal skonį, supilti riebalus, kuriuose kepė svogūnai ir žuvis. Gautą masę sukrėsti į formelę, paslėgti ir įdėti į šaldytuvą maždaug 12 val.

  2. Padažui:

    Išspausti arba smulkiai supjaustyti česnaką. Greitinę, majonezą, pomidorų padažą sumaišyti, sudėti česnaką, druską, dar kartą gerai išmaišyti. Sustingusį paštetą išimti iš formelės, pateikti supjaustytą ir aplietą padažu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Česnakinis padažas kebabams Vanilinis ledų kokteilis Kepti baklažanai su pomidorais ir grybais Cukinijų padažas Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!