Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies šašlykas

Žuvies šašlykas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 1 kilogramas
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Raudonos žuvies filė supjaustome didesniais kubeliais.

  2. Žuvį apšlakstome citrinos sultimis bei aliejumi.

  3. Taip pat paprieskoniuojame ir sudedame smulkintas petražoles.

  4. Paliekame pasimarinuoti bent 30 minučių.

  5. Suveriame žuvies gabaliukus ant medinių pagaliukų ir galime kepti, pasirinktinai griliuje ar ant žarijų.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Kugelis su cukinija Keksiukai su spanguolėmis Šaltiena greitpuodyje Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!