Greita paieška
Receptai
Draugai

ŽUVIES SRIUBA SU KARIU

ŽUVIES SRIUBA SU KARIU
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 80g ryžių;
    1/2 l sultinio;
    400 g porų;
    400 g menkės filė;
    kario prieskonių;
    druskos, pipirų;
    aliejaus;

  2. Verdame ryžius pasūdytame vandenyje (15-20 min.), paruošiame sultinį. Plonais žiedeliais supjaustome porą. Žuvies filė supjaustome nemažais kubeliais ir apkepiname aliejuje, pasūdome, pabarstome pipirais ir įdedame kario prieskonių. Į kepinamą žuvį sudedame supjaustytus porus ir viską kepiname dar apie 3 min. Paskui žuvį su porais sudedame į sultinį ir verdame ant vidutinio stiprumo ugnies 5-8 min. Ryžius prie sriubos patiekiame atskirai.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karališkosios kalmarų salotos Marinuota strimele Žemaičių blynai su faršu Kugelis su cukinija Citrinų pyragas Krabų lazdelių suktinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!