Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies troškinys

Žuvies troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvis , 1 kilogramas
  • Morkos , 3 vienetai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Paprika , 1 vienetas
  • Bulvės , 3 vienetai
  • Pomidorai , 4 vienetai
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupame, supjaustome kubeliais, pabarstome druska ir dedame į įkaitintą aliejų puode.

  2. Nuvalytą ir paruoštą žuvį apkepame iš abiejų pusių ir dedame ant bulvių. Paprieskoniuojame.

  3. Susismulkiname svogūnus ir paprikas, morkas susitarkuojame ir apkepame aliejuje. Šią masę taip pat dedame į puodą.

  4. Pomidorus nuplikome ir nulupame, sutriname blenderiu ar trintuve ir sudedame į puodą.

  5. Viską užpilame vandeniu ir troškiname 15 minučių.

Receptą atsiuntė Modesta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Pekino kopūstų salotos Lietiniai su dešrelėmis Burokėlių salotos Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!