Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies užkepėlė

Žuvies užkepėlė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Fermentinis sūris , 20 gramų
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Žuvies filė , 200 gramų
  • Konservuotas agurkas , 1 vienetas
  • Bazilikas
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorų padažą sumaišyti su krienais ir šia mase aptepti supjaustytos žuvies gabaliukus. Juos sudėti į molinius kepimo indelius, apdėti griežinėliais supjaustytu konservuotu agurku ir sukrėsti riebaluose pakepintą svogūną.

  2. Pagardinti druska, pipirais, apibarstyti smulkiai supjaustytu baziliku ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos sriuba su kariu Dešrelės su bulvėmis Vištienos širdelių guliašas Sūrio padažas makaronams Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!