Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies užkepėlė

Žuvies užkepėlė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Fermentinis sūris , 20 gramų
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Žuvies filė , 200 gramų
  • Konservuotas agurkas , 1 vienetas
  • Bazilikas
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorų padažą sumaišyti su krienais ir šia mase aptepti supjaustytos žuvies gabaliukus. Juos sudėti į molinius kepimo indelius, apdėti griežinėliais supjaustytu konservuotu agurku ir sukrėsti riebaluose pakepintą svogūną.

  2. Pagardinti druska, pipirais, apibarstyti smulkiai supjaustytu baziliku ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!