Greita paieška
Receptai
Draugai
Žuvies užkepėlė su grietine
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Starkis , 1 kilogramas
- Grietinė , 1 stiklinė
- Sūris , 100 gramų
- Žalumynai , 1 pundelis
- Džiūvėsėliai , 1 valgomasis šaukštas
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Žuvį išvalyti, nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Apibarstyti druska, apviolioti miltuose ir apkepti aliejuje iš abiejų pusių.
Kepimo indelius ištepti sviestu ir į juos sudėti apkeptą žuvį.
Grietinę sumaišyti su tarkuotu sūriu, džiūvėsiais. Šią masę uždėti ant žuvies.
Užkepėles apibarstome žalumynais ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 C laipsnių, ir kepame apie 10 - 15 minučių.
Receptą atsiuntė Judita
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!