Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies užkepėlė su grietine

Žuvies užkepėlė su grietine
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Starkis , 1 kilogramas
  • Grietinė , 1 stiklinė
  • Sūris , 100 gramų
  • Žalumynai , 1 pundelis
  • Džiūvėsėliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį išvalyti, nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Apibarstyti druska, apviolioti miltuose ir apkepti aliejuje iš abiejų pusių.

  2. Kepimo indelius ištepti sviestu ir į juos sudėti apkeptą žuvį.

  3. Grietinę sumaišyti su tarkuotu sūriu, džiūvėsiais. Šią masę uždėti ant žuvies.

  4. Užkepėles apibarstome žalumynais ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 C laipsnių, ir kepame apie 10 - 15 minučių.

Receptą atsiuntė Judita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas Silkė su cinamonu Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis Sluoksniuotos tuno salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!