Greita paieška
Receptai
Draugai
Žuvies vyniotiniai
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
- Miltai , 1 stiklinė
- Džiūvėsėliai , 1 stiklinė
- Kiaušiniai , 3 vienetai
Reikės:
- Starkis , 1 kilogramas
Žuviai:
- Prieskoniai, žuviai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome juostelėmis.
Jas pabarstome prieskoniais, apvoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Tuomet šias juosteles susukame į ritinėlius ir susmeigiame mediniais smeigtukais.
Taip paruoštą žuvį dedame į įkaitintą aliejų ir kepame maždaug 5 min. Kai žuvis gražiai pagelsta, išgriebiame ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę.
Žuvį pateikiame užpiltą sviestu ir su keptomis bulvėmis.
Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!