Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies vyniotiniai

Žuvies vyniotiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Džiūvėsėliai , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
Reikės:
  • Starkis , 1 kilogramas
Žuviai:
  • Prieskoniai, žuviai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome juostelėmis.

  2. Jas pabarstome prieskoniais, apvoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.

  3. Tuomet šias juosteles susukame į ritinėlius ir susmeigiame mediniais smeigtukais.

  4. Taip paruoštą žuvį dedame į įkaitintą aliejų ir kepame maždaug 5 min. Kai žuvis gražiai pagelsta, išgriebiame ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę.

  5. Žuvį pateikiame užpiltą sviestu ir su keptomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Dancing bubbles Aguonų pyragas Kalėdoms Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!