Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies vyniotiniai

Žuvies vyniotiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Džiūvėsėliai , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
Reikės:
  • Starkis , 1 kilogramas
Žuviai:
  • Prieskoniai, žuviai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome juostelėmis.

  2. Jas pabarstome prieskoniais, apvoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.

  3. Tuomet šias juosteles susukame į ritinėlius ir susmeigiame mediniais smeigtukais.

  4. Taip paruoštą žuvį dedame į įkaitintą aliejų ir kepame maždaug 5 min. Kai žuvis gražiai pagelsta, išgriebiame ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę.

  5. Žuvį pateikiame užpiltą sviestu ir su keptomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Virtos “gėlytės” Čenakai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Mieliniai čeburėkai Medaus, šokolado ir bananų pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!