Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies vyniotinis

Žuvies vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvies filė , 700 gramų
  • Druska, , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Batonas , 2 riekės
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
  • Morka , 2 vienetai
  • Salieras , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Daržoves supjaustyti griežinėliais, apvirti pasūdytame vandeny. Žuvį nuplauti, gerai nuvarvinti. Batoną pamirkyti drungname vandeny, nuspausti.

  2. Viską sumalti per mėsmalę. Svogūną galima smulkiai supjaustyti arba taip pat permalti, sudėti į žuvį. Įmušti kiaušinį, įmaišyti minkštą margariną.

  3. Paskaninti druska. Viską gerai suminkyti. Iš šios masės formuoti pailgą vyniotinį, jį suvynioti į ploną medžiagą ar marlę ir virti daržovių nuovire apie 30 min. Patiekti su karštomis bulvėmis, daržovėmis, su norimu padažu.

Receptą atsiuntė Jurga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti varškės skryliai Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Širdelės blynai Šaltiena greitpuodyje Keksiukai su spanguolėmis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!