Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies vyniotinis

Žuvies vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvies filė , 700 gramų
  • Druska, , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Batonas , 2 riekės
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
  • Morka , 2 vienetai
  • Salieras , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Daržoves supjaustyti griežinėliais, apvirti pasūdytame vandeny. Žuvį nuplauti, gerai nuvarvinti. Batoną pamirkyti drungname vandeny, nuspausti.

  2. Viską sumalti per mėsmalę. Svogūną galima smulkiai supjaustyti arba taip pat permalti, sudėti į žuvį. Įmušti kiaušinį, įmaišyti minkštą margariną.

  3. Paskaninti druska. Viską gerai suminkyti. Iš šios masės formuoti pailgą vyniotinį, jį suvynioti į ploną medžiagą ar marlę ir virti daržovių nuovire apie 30 min. Patiekti su karštomis bulvėmis, daržovėmis, su norimu padažu.

Receptą atsiuntė Jurga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Burokėlių salotos Naminė pica Kepta žuvis marinate Vištienos sriuba su kariu Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!