Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies vyniotinis

Žuvies vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 1 kilogramas
  • Citrinos sultys , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Batonas , 1 riekė
  • Pienas , 1 valgomasis šaukštas
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Sultinio kubelis , 2 vienetai
  • Vanduo , 2 litrai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Muskatas , 0,3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūna susmilkinti ir pakepinti ant sviesto.

  2. Žuvį sumalti ir sumaišyti su kiaušiniu, manų kruopomis ir išmirkytu piene batonu.

  3. Įberti druskos, pipirų, muskato, smulkintų petražolių ir citrinos sulčių pagal skonį. Viską gerai išminkyti.

  4. Gautą žuvies masę susukti į audinį, užrišti galus ir dėti virti sultinyje. Į sultinį įberti lauro lapą, pipirų. Virti apie valandą ant mažos ugnies.

  5. Išvirusį vyniotinį suslėgti ir padėti atvėsti.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Desertas "Tiramisu" Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Čenakai Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!