Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies vyniotinis

Žuvies vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 1 kilogramas
  • Citrinos sultys , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Batonas , 1 riekė
  • Pienas , 1 valgomasis šaukštas
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Sultinio kubelis , 2 vienetai
  • Vanduo , 2 litrai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Muskatas , 0,3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūna susmilkinti ir pakepinti ant sviesto.

  2. Žuvį sumalti ir sumaišyti su kiaušiniu, manų kruopomis ir išmirkytu piene batonu.

  3. Įberti druskos, pipirų, muskato, smulkintų petražolių ir citrinos sulčių pagal skonį. Viską gerai išminkyti.

  4. Gautą žuvies masę susukti į audinį, užrišti galus ir dėti virti sultinyje. Į sultinį įberti lauro lapą, pipirų. Virti apie valandą ant mažos ugnies.

  5. Išvirusį vyniotinį suslėgti ir padėti atvėsti.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Arbūzas bus prinokęs, jei jo luoba blizgės, o pabeldus girdėsis švarus, skambus garsas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta žuvis marinate Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!