Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies vyniotinis

Žuvies vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 1 kilogramas
  • Citrinos sultys , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Batonas , 1 riekė
  • Pienas , 1 valgomasis šaukštas
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Sultinio kubelis , 2 vienetai
  • Vanduo , 2 litrai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Muskatas , 0,3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūna susmilkinti ir pakepinti ant sviesto.

  2. Žuvį sumalti ir sumaišyti su kiaušiniu, manų kruopomis ir išmirkytu piene batonu.

  3. Įberti druskos, pipirų, muskato, smulkintų petražolių ir citrinos sulčių pagal skonį. Viską gerai išminkyti.

  4. Gautą žuvies masę susukti į audinį, užrišti galus ir dėti virti sultinyje. Į sultinį įberti lauro lapą, pipirų. Virti apie valandą ant mažos ugnies.

  5. Išvirusį vyniotinį suslėgti ir padėti atvėsti.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi Sojos pupelių kotletai Kiaulienos nugarinė su sūriu Bulvių ir aguročių sriuba Žuvis prancūziškai Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!