Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose

Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lydekos filė , 1 kilogramas
  • Virtos morkos , 2 vienetai
  • Kopūstas , 8 lapai
  • Batonas , 2 riekės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Žuvies prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams.

  2. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus.

  3. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą.

Receptą atsiuntė Aurika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Vištienos sriuba su kariu Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!