Greita paieška
Receptai
Draugai
ŽUVIS ALAUS TEŠLOJE

Rekomenduojame:
Gaminimo instrukcija:
500 g žuvies
paprikos miltelių
0.5 citrinos
aliejaus
Tešlai:
200 g miltų
kiaušinis
0.5 stiklinės alaus
šaukštelis aliejaus
druskosIš miltų, kiaušinio trynio, alaus, aliejaus, trupučio druskos sumaišykite tešlą. Baigdami maišyti, sudėkite išplaktą baltymą. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Gabalais supjaustytą žuvį (smulkmė nepjaustytą) pabarstykite maltais pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir, apvolioję tešla, apie 5 min. kepkite pakaitintame aliejuje.
Komentarai1
- Komentuoti
nijole

Man labai skanu, kaip šaltas patiekalas
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!