Greita paieška
Receptai
Draugai

ŽUVIS ALAUS TEŠLOJE

ŽUVIS ALAUS TEŠLOJE
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 500 g žuvies
    paprikos miltelių
    0.5 citrinos
    aliejaus
    Tešlai:
    200 g miltų
    kiaušinis
    0.5 stiklinės alaus
    šaukštelis aliejaus
    druskos

  2. Iš miltų, kiaušinio trynio, alaus, aliejaus, trupučio druskos sumaišykite tešlą. Baigdami maišyti, sudėkite išplaktą baltymą. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Gabalais supjaustytą žuvį (smulkmė nepjaustytą) pabarstykite maltais pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir, apvolioję tešla, apie 5 min. kepkite pakaitintame aliejuje.

Komentarai1
nijole

Man labai skanu, kaip šaltas patiekalas

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Taco Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Salotos su lašiša Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!