Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis alaus tešloje

Žuvis alaus tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Alus , 125 mililitrai
  • Kvietiniai miltai , 125 gramai
Reikės:
  • Žuvies filė , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė supjaustome į norimo dydžio gabalėlius. Žuvis gali būti bet kokia, jūsų mėgstamiausia.

  2. Žuvį ištriname druska.

  3. Atskiriame kiaušinio trynį nuo baltymo.

  4. Suplakame kiaušinio trynį su alumi, pridedame miltų ir iš išmaišome.

  5. Į gautą tešlą atsargiai įmaišome kiaušinio baltymą.

  6. Išvoliojame žuvies gabalėlius tešloje ir kepame apskrudindami iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Ginta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Čenakai Vištienos širdelių guliašas Sūrio padažas makaronams Dešrelės su bulvėmis Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!