Greita paieška
Receptai
Draugai
Žuvis alaus tešloje
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Tešlai:
- Druska , 2 žiupsneliai
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Alus , 125 mililitrai
- Kvietiniai miltai , 125 gramai
Reikės:
- Žuvies filė , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žuvies filė supjaustome į norimo dydžio gabalėlius. Žuvis gali būti bet kokia, jūsų mėgstamiausia.
Žuvį ištriname druska.
Atskiriame kiaušinio trynį nuo baltymo.
Suplakame kiaušinio trynį su alumi, pridedame miltų ir iš išmaišome.
Į gautą tešlą atsargiai įmaišome kiaušinio baltymą.
Išvoliojame žuvies gabalėlius tešloje ir kepame apskrudindami iš abiejų pusių.
Receptą atsiuntė Ginta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!