Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis alaus tešloje

Žuvis alaus tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Alus , 125 mililitrai
  • Kvietiniai miltai , 125 gramai
Reikės:
  • Žuvies filė , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė supjaustome į norimo dydžio gabalėlius. Žuvis gali būti bet kokia, jūsų mėgstamiausia.

  2. Žuvį ištriname druska.

  3. Atskiriame kiaušinio trynį nuo baltymo.

  4. Suplakame kiaušinio trynį su alumi, pridedame miltų ir iš išmaišome.

  5. Į gautą tešlą atsargiai įmaišome kiaušinio baltymą.

  6. Išvoliojame žuvies gabalėlius tešloje ir kepame apskrudindami iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Ginta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Maltos vištienos Kijevo kotletai Keksiukai su spanguolėmis Vermutas su toniku Miltiniai blynai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!