Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis garstyčių padaže

Žuvis garstyčių padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 6 gabalai
  • Sviestas , 25 gramai
  • Garstyčios , 2 valgomieji šaukštai
  • Marinuoti agukai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Filė sudedama į sviestu pateptą kepimo indą ir kepama iki 230 °C įkaitintoje orkaitėje. Po 5 minučių ištraukiama ir nupilamas susidaręs skystis. Dubenėlyje sumaišoma grietinė, garstyčios, supjaustytas agurkas, druska ir pipirai. File apliejama šiuo padažu ir dar 10 minučių kepama orkaitėje.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu Varškės pyragas su pudingu Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!