Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis garstyčių padaže

Žuvis garstyčių padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 6 gabalai
  • Sviestas , 25 gramai
  • Garstyčios , 2 valgomieji šaukštai
  • Marinuoti agukai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Filė sudedama į sviestu pateptą kepimo indą ir kepama iki 230 °C įkaitintoje orkaitėje. Po 5 minučių ištraukiama ir nupilamas susidaręs skystis. Dubenėlyje sumaišoma grietinė, garstyčios, supjaustytas agurkas, druska ir pipirai. File apliejama šiuo padažu ir dar 10 minučių kepama orkaitėje.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Šviežių kopūstų sriuba Šparaginių pupelių sriuba Grybų padažas Vištienos kepsniukai Raudonųjų serbentų kisielius
Reklama
Prisijunk prie mūsų!