Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis grietinės padaže

Žuvis grietinės padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pipirai
  • Druska
Reikės:
  • Menkės , 5 vienetai
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 2 vienetai
  • Grietinė , 200 gramų
  • Vanduo , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepame svogūnus. Sudedame žuvies gabalėlius, pabarstome druska ir užpylę vandeniu 15 min. troškiname ant silpnos ugnies. Supilame grietinę ir dar šiek tiek pakaitiname.

  2. Patiekalas į stalą patiekiamas karštas.

Receptą atsiuntė Katerina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Pica su saliamiu Kepta vištiena su ryžiais Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!