Greita paieška
Receptai
Draugai
Žuvis grietinės padaže
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Pipirai
- Druska
Reikės:
- Menkės , 5 vienetai
- Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnas , 2 vienetai
- Grietinė , 200 gramų
- Vanduo , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepame svogūnus. Sudedame žuvies gabalėlius, pabarstome druska ir užpylę vandeniu 15 min. troškiname ant silpnos ugnies. Supilame grietinę ir dar šiek tiek pakaitiname.
Patiekalas į stalą patiekiamas karštas.
Receptą atsiuntė Katerina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!