Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis grietinės padaže

Žuvis grietinės padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pipirai
  • Druska
Reikės:
  • Menkės , 5 vienetai
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 2 vienetai
  • Grietinė , 200 gramų
  • Vanduo , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepame svogūnus. Sudedame žuvies gabalėlius, pabarstome druska ir užpylę vandeniu 15 min. troškiname ant silpnos ugnies. Supilame grietinę ir dar šiek tiek pakaitiname.

  2. Patiekalas į stalą patiekiamas karštas.

Receptą atsiuntė Katerina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skanios salotos su kumpiu Vištienos sriuba su kariu Burokėlių salotos Orkaitėje troškinti balandėliai Virti briuselio kopūstai su sviestu Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!