Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis grilyje

Žuvis grilyje
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Karšis , 1 vienetas
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Indiški prieskoniai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Karšį išdarinėti, išskleisti.

  2. Žuvį ištrinti prieskoniais. Palikti marinuotis valandą.

  3. Kepti ant grotelių. Patiekti su apelsino skiltele ir ryžiais.

Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės Burokėlių salotos Čenakai Grybų padažas Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!