Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis grilyje

Žuvis grilyje
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Karšis , 1 vienetas
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Indiški prieskoniai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Karšį išdarinėti, išskleisti.

  2. Žuvį ištrinti prieskoniais. Palikti marinuotis valandą.

  3. Kepti ant grotelių. Patiekti su apelsino skiltele ir ryžiais.

Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Dešrelės su bulvėmis Vanilinis ledų kokteilis Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!