Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis kitaip

Žuvis kitaip
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvis , 200 gramų
  • Džiovintos juodos duonos , 20 gramų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Apelsinų sulčių , 100 gramų
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį išdoroti, filė be odos ir kaulų supjaustyti gabalais, įtrinti druska, pipirais, česnaku, apvolioti juodos duonos džiūvesėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi ar sviestu.

  2. Po to užpilti apelsinų sultimis ir patroškinti 8-10 min. Papuošti garnyru. Ant žuvies užpilti to paties apelsinų sulčių padažo, kuriame buvo troškinama.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Koldūnai iš kukurūzų miltų Purūs blyneliai Zuvu ikrai prie......... Virti briuselio kopūstai su sviestu Vištienos širdelių guliašas Kreminė svogūnų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!