Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis kitaip

Žuvis kitaip
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvis , 200 gramų
  • Džiovintos juodos duonos , 20 gramų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Apelsinų sulčių , 100 gramų
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį išdoroti, filė be odos ir kaulų supjaustyti gabalais, įtrinti druska, pipirais, česnaku, apvolioti juodos duonos džiūvesėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi ar sviestu.

  2. Po to užpilti apelsinų sultimis ir patroškinti 8-10 min. Papuošti garnyru. Ant žuvies užpilti to paties apelsinų sulčių padažo, kuriame buvo troškinama.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Vištienos širdelių guliašas Medaus, šokolado ir bananų pyragas Šašlykas orkaitėje Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!