Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis po antklode

Žuvis po antklode
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvies filė , 600 gramų
  • Paprika , 1 vienetas
  • Poras , 50 gramų
  • Cukinija , 100 gramų
  • Morka , 1 vienetas
  • Sviestas , 50 gramų
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Žuvies prieskoniai
  • Citrina , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minučių.

  2. Per tą laiką supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu.

  3. Išplakti kiaušinius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalėlius, kepti aliejuje.

  4. Karštos, apkeptos daržoves sumaišomos su stambia tarka tarkuotu sūriu. Ant keptos žuvies uždedamas daržovių ir sūrio sluoksnis.

  5. Patiekiama su bulvėmis ir daržovių salotomis, kurios pasirenkamos pagal skonį.

Receptą atsiuntė Rūta
Komentarai1
Dovile

as cukinijos ir imbiero prieskoniu neturejau, tai dariau be ju ir gavosi skaniai,kita kart bandysiu su imbiero prieskoniais ir cukinija!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Česnakinis padažas kebabams Marinuota strimele Sūrio padažas makaronams Šašlykas ruoštas majoneze Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!