Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis prancūziškai

Žuvis prancūziškai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 600 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 300 gramų
  • Majonezas , 200 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė nuplauti, nusausinti ir supjaustyti į gabalus. Juos sudėti į folija išklotą skardą. Pabarstyti druska ir pipirais. Ant kiekvieno gabaliuko dėti po plonytę riekę svogūno ir po griežinėlį pomidoro. Tarkuotą sūrį sumaišyti su majonezu ir išdėlioti ant žuvies. Kepti iki 220°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. (kol sūris apskrus).

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Širdelės blynai Dancing bubbles Šaltiena greitpuodyje Žemaičių blynai su faršu Aguonų pyragas Kalėdoms
Reklama
Prisijunk prie mūsų!