Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis prieskonių apvalkale

Žuvis prieskonių apvalkale
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 4 vienetai
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Bazilikai , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Žalumynai , 1 pundelis
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoštą žuvies filė apibarstome druska bei pipirais. Ją dedame į aliejumi išteptą skardą.

  2. Pomidorus nuplikome, nulupame odą ir susmulkiname.

  3. Pomidorus sumaišome su visais žalumynais bei česnakais. Į šį mišinį dedame sviesto ir sumaišome.

  4. Gautu mišiniu aptepame žuvies gabaliukus.

  5. Dedame į orkaitė įkaitintą iki 180 C laipsnių ir kepame apie 15 minučių.

Receptą atsiuntė Helena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Pekino kopūstų salotos Purūs keksiukai Porų mišrainė su kumpiu Naminė pica Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!