Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis prieskonių apvalkale

Žuvis prieskonių apvalkale
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvies filė , 4 vienetai
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Bazilikai , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Žalumynai , 1 pundelis
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoštą žuvies filė apibarstome druska bei pipirais. Ją dedame į aliejumi išteptą skardą.

  2. Pomidorus nuplikome, nulupame odą ir susmulkiname.

  3. Pomidorus sumaišome su visais žalumynais bei česnakais. Į šį mišinį dedame sviesto ir sumaišome.

  4. Gautu mišiniu aptepame žuvies gabaliukus.

  5. Dedame į orkaitė įkaitintą iki 180 C laipsnių ir kepame apie 15 minučių.

Receptą atsiuntė Helena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių salotos Biskvitinis pyragas Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!