Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis raudoname padaže

Žuvis raudoname padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lydeka , 500 gramų
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai žuviai , 1 pakelis
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Pomidorų padažas , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas.

  2. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje.

  3. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname šiek tiek. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Šaltiena greitpuodyje Kepti pievagrybiai Troškintos kiaulienos kepenėlės Kepta vištiena su ryžiais Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!