Greita paieška
Receptai
Draugai
Žuvis raudoname padaže
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Lydeka , 500 gramų
- Miltai , 4 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai žuviai , 1 pakelis
- Svogūnai , 1 vienetas
- Pomidorų padažas , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas.
Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje.
Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname šiek tiek. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!