Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis senovės lenkų būdu

Žuvis senovės lenkų būdu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg gėlavandenių žuvų (geriausiai karpių),
    prieskoninių daržovių (be kopūstų),
    druskos,pipirų
    Padažas:
    1 šaukštas sviesto,
    1 šaukštas miltų,
    1 šaukštas medaus,
    1 šaukštas razinų,
    1 šaukštas migdolų,
    1/2 citrinos,
    3 gvazdikėliai,
    cukraus.

  2. Žuvį nuvalyti, paruošti filė, supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais.Prieskonines daržoves užpilti 2 stiklinėmis vandens ir virti apie 20 min.
    Po to sudėti žuvį į nuovirą ir 15-20 min., virti ant mažos ugnies.Iš sviesto ir miltų paruošti baltą uždarą. Supilti medų, citrinos sultis, suberti razinas, migdolus ir prieskonius. Išvirtą žuvį sudėti į pusdubenį.Apipilti padažu (iš keptuvės), papuošti žaliomis petražolėmis ir migdolų drožlėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Burokėlių salotos Krevetės grietinėlės padaže Troškintos kiaulienos kepenėlės Grybų padažas Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!