Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis su razinomis ir riešutais

Žuvis su razinomis ir riešutais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 600g menkių filė, ryšulėlis šviežių petražolių, 50g razinų, 50g kedrų riešutų, 3-4 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 kiaušinių tryniai, 6 šaukštai 35 proc. riebumo grietinės, 70g maltų migdolų, pagal skonį druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų.

  2. Žuvų filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir įtrinkite druska bei maltais pipirais. Nuplautas petražoles susmulkinkite. Viename dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius, grietinę ir maltus migdolus, kitame-kedrų riešutus, razinas, petražoles, aliejų. Į pastarajį mišinį įberkite po žiupsnelį druskos, maltųjų pipirų ir dar sykį viską gerai išmaišykite. Žuvų filė išdėliokite kepimo popieriumi ištiestoje skardoje. Kiekvieną gabalėlį aptepkite paruoštu kedrų riešutų ir razinų mišiniu. Ant viršaus atsargiai krėskite kiaušinių trynių ir migdolų masės. Kepkite 190 karštumo orkaitėje apie 25 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žuvienė iš upėtakio Grybų padažas Dešrelės su bulvėmis Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!