Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis su svogūnų padažu

Žuvis su svogūnų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvis , 1,5 kilogramo
  • Pomidorų tyrė , 500 gramų
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Rozmarinas , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkiname svogūną, česnaką ir pakepiname, sudedame prieskonius, pomidorų tyrę ir dar kepiname apie 20 minučių.

  2. Paruoštą žuvį sudedame į kepimo skardą, išteptą aliejumi. Užpilame svogūnų masę.

  3. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 C laipsnių, apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Donata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Šventiška žąsies krūtinelė Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkė su cinamonu Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!