Greita paieška
Receptai
Draugai

Žuvis su svogūnų padažu

Žuvis su svogūnų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvis , 1,5 kilogramo
  • Pomidorų tyrė , 500 gramų
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Rozmarinas , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkiname svogūną, česnaką ir pakepiname, sudedame prieskonius, pomidorų tyrę ir dar kepiname apie 20 minučių.

  2. Paruoštą žuvį sudedame į kepimo skardą, išteptą aliejumi. Užpilame svogūnų masę.

  3. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 C laipsnių, apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Donata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Grybų padažas Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Žuvienė iš upėtakio Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!