Greita paieška
Receptai
Draugai

Zuvis troskinta morkose

Zuvis troskinta morkose
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg.zuvies file;4 dideles morkos; 1 didelis svogunas; 2 saujos smulkintu krapu;
    prieskoniu zuviai; prieskoniu darzovems; truputi aliejaus; 3 saukstai grietines.

  2. Morkas sutarkuojame burokine tarka, svogunus ir krapus susismulkiname.I inda atsparu karsciui dedame sluoksni morku, tada sluoksni zuvies, pabarstome prieskoniais zuviai, tada dedame sluoksni svogunu ir sluoksni krapu.Viska taip sluoksniuojame, kol sudesime viska.Uzpilame truputi aliejaus ir ipile apie puse litro vandens kisame i orkaite ir kepame apie 40 min. Tada uzdedame grietine ir dar 10 minuciu patroskiname.Skanaus.

Komentarai1
Irena

turetu but skanu,bandysiu

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Virtos “gėlytės” Varškės pyragas su pudingu Biskvitinis pyragas Burokėlių mišrainė su majonezu Žuvienė iš upėtakio
Reklama
Prisijunk prie mūsų!