Greita paieška
Receptai
Draugai

Zuvu ikrai prie.........

Zuvu ikrai prie.........
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. Šviežios žuvies ikrai (plekšnės, strimėlės, silkės, karšio, stintos ir t.t.t.)

  2. Nuplautus žuvies ikrus nusausiname. Kepame keptuvėje įpylus aliejaus, kai iškepa pabarstome druska,pipirais.Skanu karšti ir šalti.Skanaus.

Komentarai1
Marius

Taip dariaus,tai apsivemt galima

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Zuvu ikrai prie......... Šaltiena greitpuodyje Pyragas "Skenduolis" Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!