Greita paieška
Receptai
Draugai

Žvejų balandėliai

Žvejų balandėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
Įdarui:
  • Morkos , 1 vienetas
  • Žuvies filė , 500 gramų
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Garnyrui:
  • Bulvės , 16 vienetų
Reikės:
  • Kopūstai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvis susmulkinkite, sudėkite išvirtus ryžius, sutarkuokite smulkia burokine tarka morką ir pagardinkite viską su prieskoniais, pipirais ir druska. Išminkykite.

  2. Kopūstą apvirkite ir išskirstykite lapeliais. Tada formuokite žuvies kukuliukus, dėkite ant kopūsto lapo ir suvyniokite. Sudėkite visus balandėlius į greitpuodį, pripilkite vandens ir patroškinkite 25 min.

  3. Bulves išvirkite ir padažą paruoškite (pomidorų padažą sumaišykite su grietine).

  4. Patiekite! Skanaus!
    Nepakartojamo skonio žvejų balandėliai.

Receptą atsiuntė soffi
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams Kugelis su cukinija Mėsos troškinys su daržovėmis Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!