Greita paieška
Receptai
Draugai

Žvejų balandėliai

Žvejų balandėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
Įdarui:
  • Morkos , 1 vienetas
  • Žuvies filė , 500 gramų
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Garnyrui:
  • Bulvės , 16 vienetų
Reikės:
  • Kopūstai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvis susmulkinkite, sudėkite išvirtus ryžius, sutarkuokite smulkia burokine tarka morką ir pagardinkite viską su prieskoniais, pipirais ir druska. Išminkykite.

  2. Kopūstą apvirkite ir išskirstykite lapeliais. Tada formuokite žuvies kukuliukus, dėkite ant kopūsto lapo ir suvyniokite. Sudėkite visus balandėlius į greitpuodį, pripilkite vandens ir patroškinkite 25 min.

  3. Bulves išvirkite ir padažą paruoškite (pomidorų padažą sumaišykite su grietine).

  4. Patiekite! Skanaus!
    Nepakartojamo skonio žvejų balandėliai.

Receptą atsiuntė soffi
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai Burokėlių salotos Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!