Greita paieška
Receptai
Draugai
Žvejų balandėliai
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
Įdarui:
- Morkos , 1 vienetas
- Žuvies filė , 500 gramų
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 žiupsnelis
Garnyrui:
- Bulvės , 16 vienetų
Reikės:
- Kopūstai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Žuvis susmulkinkite, sudėkite išvirtus ryžius, sutarkuokite smulkia burokine tarka morką ir pagardinkite viską su prieskoniais, pipirais ir druska. Išminkykite.
Kopūstą apvirkite ir išskirstykite lapeliais. Tada formuokite žuvies kukuliukus, dėkite ant kopūsto lapo ir suvyniokite. Sudėkite visus balandėlius į greitpuodį, pripilkite vandens ir patroškinkite 25 min.
Bulves išvirkite ir padažą paruoškite (pomidorų padažą sumaišykite su grietine).
Patiekite! Skanaus!
Nepakartojamo skonio žvejų balandėliai.
Receptą atsiuntė soffi
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!