Greita paieška
Receptai
Draugai

Žvejų sriuba

Žvejų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 300 g žuvies sultinio,
    30 g šviežio sterko,
    150 g bulvių,
    20 g svogūnų,
    5 g sviesto,
    pipirų, druskos,
    lauro lapelių,
    žalumynų.

  2. Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvies gabalėlius ir virkite ant mažos ugnies 25 – 30 minučių, retkarčiais nugraibykite putas. Baigdami virti įdėkite pipirų, lauro lapelių, druskos. Bulves galite pjaustyti skiltelėmis, o svogūnus – smulkiai supjaustytus. Patiekdami valgyti įdėkite sviesto, pabarstykite žalumynais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Purūs keksiukai Naminė pica Amerikietiški blynai Night side Naminiai kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!