Greita paieška
Receptai
Draugai

Žvejų sriuba

Žvejų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 300 g žuvies sultinio,
    30 g šviežio sterko,
    150 g bulvių,
    20 g svogūnų,
    5 g sviesto,
    pipirų, druskos,
    lauro lapelių,
    žalumynų.

  2. Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvies gabalėlius ir virkite ant mažos ugnies 25 – 30 minučių, retkarčiais nugraibykite putas. Baigdami virti įdėkite pipirų, lauro lapelių, druskos. Bulves galite pjaustyti skiltelėmis, o svogūnus – smulkiai supjaustytus. Patiekdami valgyti įdėkite sviesto, pabarstykite žalumynais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Čenakai Grybų padažas Pekino kopūstų salotos Krevetės grietinėlės padaže Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!