Greita paieška
Receptai
Draugai

Žydiškas meduolis

Žydiškas meduolis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 3 stiklinės
  • Medus , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
  • Romas , 40 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius, romą ir sodą ištrinti su medumi ir prieskoniais, suberti miltus ir maišyti, kol pasidarys minkšta tešla. Po to ją supilti į riebalais išteptą formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie valandą.

Receptą atsiuntė Dalia
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai Purūs keksiukai Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!