Spice.lt

Antiena baltajame padaže

Antiena baltajame padaže

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Antį nuplauname, nurenkame padaigus, užpilame šaltu vandeniu, užverdame, nupilame visą vandenį ir antį išplauname. Tada ją supjaustome gabalais, užpilame vandeniu, pridedame prieskonių ir verdame ant nedidelės ugnies, kol mėsa suminkštėja.

  2. Grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1 val. Keptuvėje su sviestu pakepame miltus, į juos supilame 3 stiklines sultinio nuo anties, grietinę ir sudedame susmulkintus grybus.

  3. Išmaišome, užpilame ant anties ir užviriname. Antis būna skanesnė, jei dar šiek tiek pastovi su padažu. Patiekiame karštą su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis.