Spice.lt

Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu

Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.

  2. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.

  3. Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5 - 10 minučių, kol čatnis sutirštės.

  4. Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

  5. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.