Spice.lt

Avienos troškinys

Avienos troškinys

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Avieną supjaustome nedideliais gabalėliais, papriką supjaustom išilgai nestorom juostelėm, bulves supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną, per burokinę tarkę sutarkuojame morką, cukiniją nulupame, išimame sėklytes ir supjaustome panašiai kaip bulves, nulupame pomodorą (tik būtinai visus supjaustytus produktus laikykite atskirai!).

  2. Į puodą įpilame nepilną stiklinę vandens, pasūdome, įberiame pipirų ir įdedame pora lauro lapelių.

  3. Kol vanduo užvirs pakepiname svogūnus ir beriame į verdantį vandenį, taip atskirai pakepiname visus produktus išskyrus bulves ir pomodorą.

  4. Kai visi pakepinti produktai jau puode uždengiame ir ant silpnos ugnies 10min. patroškiname, tada suberiame bulves ir supjaustytą pomidorą, vėl uždengiame puodą palaukiame kol užvirs, tada sumažiname ugnį ir troškiname dar maždaug 40min.

  5. Jei mėgstate aštriai galima įdėti kelis aitriuosius pipiriukus.