Spice.lt

BAKLAŽANŲ ir MAGGI VILIOTINIS

BAKLAŽANŲ ir MAGGI VILIOTINIS

Gaminimo instrukcija:
  1. 4 vidutinių baklažanų
    2 vidutinių pomidorų
    130 g modzarelos sūrio
    300g vištienos file
    150g fermentinio sūrio
    1 kūbelio vištienos sultinio MAGGI
    paprikos miltelių
    bazilikų/petražolių
    druskytės
    aliejaus

    grietinės pagardinimui - kas mėgsta
    Maggi bulvių košės - kas negali gyventi be bulvių

  2. Baklažanus perpjauname išilgai, išskobiame minkštimą, minkštimą supjaustome kūbeliais, modzarelos sūrį bei vištienos file irgi supjaustome kūbeliais. Pomidorus užplikome verdančiu vandeniu, palaikome kelias minutes ir nulupame nuo jų odelę, supjaustome kūbeliais. Visus pjaustytus produktus sudedame į didelį dubenį, sutriname MAGGi vištienos kūbelį, dedame druskytės, bazilikų/petražolių ir paprikos miltelių, viską gerai išmaišome. Gautą masę įdedame į išilgai perpjautus baklažanus.

    Skardą gan gausiai ištepame aliejumi, sudedame įdarytus baklažanus ir pašauname į įkaitusią 200C orkaitę, kepame apie 30min, prieš baigiant kepti užbarstome ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio.

    Valgome su grietine (kas mėgsta), o bulvių mėgėjai gali pasigaminti greitai paruošiamos Maggi bulvių košės garnyrui ax.gif Instrukcijos ieškokite ant pakelio nugarėlės.

    Labai greitai paruošiama ir skanu.

    Šis patiekalas gali būti ir vegetariškas, tereikia iš receptūros išbraukti vištieną 4u.gif

    Tikiuosi, kad šis baklažanų viliotinis suvilios Jus 4u.gif