Spice.lt

Biskvitinės Valentino širdelės

Biskvitinės Valentino širdelės

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Biskvitui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinio trynius ir cukrų iki purumo.

  2. Įdėkite miltus ir viską išmaišykite.

  3. Išplakite baltymus ir palengva įmaišykite į tešlą iki vientisumo.

  4. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Jį patepkite sviestu.

  5. Tolygiai išskirstykite tešlą po formą.

  6. Kepkite 15 minučių iki 200 laipsnių įkaitinoje orkaitėje.

  7. Sumaišykite uogienę su vandeniu ir avietėmis.

  8. Šiek tiek pakaitinkite keptuvėje arba troškintuve.

  9. Iš biskvito išpjaukite širdelės formos gabaliukus. Kad būtų lengviau, iš pradžių galite pasidaryti trafaretą ir pagal jį pjaustyti. Daugiau širdelių gausis, jei pjausite puselėmis, o tik tuomet iš dviejų darysite širdeles.

  10. Gautas širdeles apipilkite šiltu uogų padažu.